Biludlejning uden skjulte gebyrer og ekstraudgifter

Når du lejer bil hos HE Biler i Ringe, så afhenter du bilen trygt hos os som bilforhandler. Du kan også være helt sikker på at der ikke kommer skjulte gebyrer og ekstraudgifter. Alle udlejningsbiler er super flotte og velholdt.

Skal du flytte på hverdage? Så tilbyder HE Biler biludlejning af flyttebil til en super god pris. Lej vores flyttebil med lift, Mandag, Tirsdag og Onsdag for kun 499,- inkl. bilforsikring og op til 100 km.

Bil fra kun 119 Kr. om dagen alt inkl. Lej minimum 3 mdr., inkl. 1200 Km pr. mdr., forsikring, ejerafgift, reparationer. Selvrisiko på 5000 Kr. Du skal kun tænke på og fylde benzin på bilen resten klare vi.

Kontakt os på:
T: +45 2178 6465
E: salg@hebiler.dk

… Eller kom forbi vores autohus i Ringe. Vi er placeret blot ti minutters kørsel fra Odense via Svendborg-motorvejen. Vi glæder os til at leje én af vores mange biler ud til dig.

Biludlejning på Fyn

– både til privat brug og erhverv

I HE Biler får du en biludlejer på Fyn, der tilbyder billig udlejning af biler uden nogle former for skjulte gebyrer og ekstraudgifter. HE Biler er som biludlejer del af den landsdækkende kæde af selvstændige Franchise-afdelinger, One2move, der går mottoet ”Lavpris-biludlejning”.

Vi tilbyder biludlejning til både privat og erhvervsmæssig brug, og uanset hvad du måtte have brug for, kan du altid få en fordelagtig udlejningsaftale på plads hos os. Vi har et væld af forskellige biler til rådighed til udlejning. I forbindelse med en biludlejning hos os har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, selvrisikoforsikring og vinterdæk.

Når du lejer bil hos os, foregår det sådan, at du afhenter din bil på vores adresse. Vores autohus er placeret i Ringe midt på Fyn, så uanset hvor du er fra på Fyn, har du ikke langt hen til os. Alle de biler, som vi stiller til rådighed til biludlejning, er naturligvis velholdt og klar til at blive lejet ud. Vi tilbyder biludlejning af følgende køretøjer:

Så bliver der vist ikke tale om en meget billigere biludlejning på Fyn. Vi gør opmærksom på, at det er tilladt at køre alle vores udlejningsbiler med et almindeligt kørekort (et kategori b-kørekort). Når du skal afhente din bil, skal du sørge for at medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis. Som ung under 25 år skal du aflægge et lidt højere depositum ved afhentning af din bil. Dette får du selvfølgelig tilbage igen, når du afleverer bilen. Ring allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eksempler på biler

Renault Twingo, Toyota Aygo, Peugeot 108, Citroen C1 og lignende
E

Mdl. Ydelse 2867,-

E

1200 Km om måneden

E

5500,- i selvrisiko

E

3000,- Depositum

E

Minimum 3 Mdr

Peugeot 208, Citroen C3, Toyota Yaris og lignende
E

Mdl. Ydelse 3588,-

E

1200 Km om måneden

E

5500,- i selvrisiko

E

4000,- Depositum

E

Minimum 3 Mdr

Renault Captur, Ford Focus, Vw Golf og lignende
E

Mdl.Ydelse 4788,-

E

1200 Km om måneden

E

5500,- i selvrisiko

E

5000,- Depositum

E

Minimum 3 Mdr

Ford Mondeo, Vw Passat, Opel Insignia og lignende
E

Mdl.Ydelse 5388,-

E

1200 Km om måneden

E

5500,- i selvrisiko

E

6000,- Depositum

E

Minimum 3 Mdr