Automester nær Odense – HE Biler

Er du fra Odense eller nærområdet omkring, og står du og leder efter en troværdig automester, der møder dig i øjenhøjde? Så er du hos HE Biler kommet til det rette sted. HE Biler er en automester med beliggenhed i Ringe nær Odense, der kvalitetsorienteret beskæftiger sig med reparation af din bil samt salg, udlejning og leasing af masser af både nye og brugte biler. Ud over dette sælger vi naturligvis også alt i reservedele til din bil. I alt, hvad vi foretager os, arbejder vi ud fra en holdning om, at det arbejde, som vi udfører, skal være troværdigt og af høj kvalitet. Det er tilmed afgørende for os, at vi altid møder vores kunder i øjenhøjde, således der forventningsafstemmes parterne imellem.

Automester – service og reparation af din bil

Som en del af automester, leverer vi en grundig service og reparation af din person- eller varebil, der stemmer overens med vores mål om altid at arbejde troværdigt og kvalitetsorienteret. Når vi bruger vores bil så meget, som vi gør i dag, er det altafgørende, at ens bil tilses med god service og effektive reparationer. Dette klarer vi for dig.

Vi tilbyder også salg, udlejning og leasing af biler

Hvad enten der er tale om salg, udlejning eller leasing af biler, har du i os en automester tæt på Odense, der altid har et bredt udvalg af biler klar til dig. Vi ligger inde med både personbiler, ni-personers minibusser samt vare- og flyttebiler til udlejning. Skulle der være en bil, vi ikke har hjemme, har vi gennem vores stærke netværk gode muligheder for at bestille lige præcis den bil, du søger, hjem.

Vi tilbyder alt i reservedele til din bil

Vi er i besiddelse af alt, hvad du enten har eller får brug for, når det kommer til reservedele til din bil. Vi sælger bilplejematerialer, ekstraudstyr, autopærer, værktøj, biltilbehør og meget, meget andet. Klik ind på vores webshop eller kig forbi vores automesterværksted nær Odense og bliv fuldstændig køreklar.

Kontakt os på:
T: +45 2178 6465
E: salg@hebiler.dk

… Eller kom forbi vores automesterværksted i Ringe. Vi er placeret blot ti minutters kørsel fra Odense via Svendborg-motorvejen. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse.

 

Kontakt

HE Biler
Bødkervej 10,
5750 Ringe
CVR. 32232205

Tlf.: +45 2178 6465
Email: salg@hebiler.dk

Ring mig op

Åbningstider salg

Mandag 08:00 – 17:00
Tirsdag 08:00 – 17:00
Onsdag 08:00 – 17:00
Torsdag 08:00 – 17:00
Fredag 08:00 – 16:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 – 16:00

Åbningstider værksted

Mandag 07:30 – 16:00
Tirsdag 07:30 – 16:00
Onsdag 07:30 – 16:00
Torsdag 07:30 – 16:00
Fredag 07:30 – 14:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
N

AutoMester Autohjælp

Med AutoMester Autohjælp, er du ikke kun sikret bugsering af din bil i Danmark, men faktisk i hele Europa. Kun 495,- kr. pr. år.
N

AutoMester Kontokort og Billån

Vi tilbyder AutoMester Kontokort til finansiering af værkstedsydelser og AutoMester Billån til finansiering af ny bil.
N

3 års garanti på reservedele

AutoMester giver altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen. Det giver dig den ekstra tryghed.
N

AutoMester NedbrudsForsikring

AutoMester NedbrudsForsikring dækker de fleste bilisters behov, uanset om du er privatbilist eller erhvervsbilist.
N

Dæk med 3 års garanti

AutoMester tilbyder en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Den dækker fabriksfejl, eller hvis dækket punkterer.
N

Forsikringsskader

Vi tilbyder reparation af alle typer skader, lige fra stenslag til reparation af større trafikskader på biler til private.