Langtidsleje af bil

Ønsker du at langtidsleje en bil, er HE Biler de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler og kan bestille et endnu bredere udvalg af biler hjem, såfremt du ønsker en, vi ikke lige har hjemme.

Udover langtidsleje af bil tilbyder vi blandt andet også billeasingløsninger – se mere lige her

Overordnet set er langtidsleje af biler en virkelig nem løsning. Perioden på leje ligger typisk fra tre måneder og frem. Kunder hos HE Biler kan beholde deres bil i ti år, hvis det er noget, de ønsker. Vi skal slå det fast med det samme, at langtidsleje af bil hos HE Biler koster 0 kroner i oprettelse af abonnementet. Lejeprisen ligger på 119 kr. pr. døgn uanset hvilken lejeperiode, der vælges. Den mindste periode, i hvilken du kan leje en bil hos HE Biler, er som sagt en måneder. en måneder koster således 3570 kroner per måned.

Ønsker du en serviceaftale til din bil hos HE Biler? Udover langtidsleje tilbyder vi blandt andet også serviceaftaler

Udover bilen får du 1200 kilometer med i prisen hver måned. I prisen ligger også service, reparation, forsikring og ejerafgift. Det eneste, man skal tænke på som lejer hos HE Biler, er at putte brændstof på ens bil. Ønsker man vinterdæk i vinterhalvåret, er der et tillæg på dette. Dette kommer dog an på hvilken bil, man lejer.

Med langtidsleje af bil hos HE Biler følger selvrisiko

Ved langtidsleje af bil hos os er der en selvrisiko på 5000 kr. Dette betyder, at hvis omkostningerne for en given skade er større end 5000,-, skal du som lejekunde hos os betale 5000 af disse. Hvis skaden holder sig omkostningsmæssigt under selvrisikoen på 5000 kr. – altså eksempelvis 1800 kr. – er det 1800 kr., du skal betale.

Alt i alt er langtidsleje af bil en let måde at have bil på og uden, at det samtidig er dyrt. Ønsker man at skifte bil ofte, er dette nemt. Når du allerede af billejer hos HE Biler, får du opgraderinger – eksempelvis stationcars eller minibusser – med rabat.

Kontakt os på:
T: +45 2178 6465
E: salg@hebiler.dk

Renault Twingo Zen 70Hk
E

Fra 2880,- om måneden (3 mdr binding)

Vw Polo Comfortline 1,2 90 Hk
E

Fra 3588,- om måneden (6 mdr binding)

Vw Golf 1,4 Tsi comfort st.Car
E

Fra 4788,- om måneden (6 Mdr binding)