Bilforhandlere Fyn  – HE Biler

Bilforhandlere Fyn  – HE Biler nær Odense

HE Biler er et autohus tæt på Odense, der kan rigtig mange ting, når det kommer til biler. Som bilforhandler er det vores formål at kunne tilbyde borgerne i og omkring Ringe og Odense et stort udvalg af forskellige bilmærker og modeller. Vi er klar over, hvor meget tid man kan komme til at bruge på at sidde og lede efter sin nye ”rigtige” bil, da der i denne proces er så mange overvejelser at skulle gøre sig. Med vores brede udvalg af biler samt vores evne til at kunne give kunden en informationsgrundig vejledning i forbindelse med et bilkøb hos os, er vi en bilforhandler, der gør denne bilkøbsproces en del nemmere. Vi forhandler alt fra budgetvenlige til mere eksklusive biler.

 

Bilforhandler som kan skaffe dig næsten lige den bil, du ønsker

Værende en bilforhandler, der har et stærkt netværk, har vi hos HE Biler mulighed for at hjemskaffe dig lige præcis den bil, du ønsker. Vores gode samarbejde med en række auktionshuse i Tyskland, Holland og Belgien gør, at vi, på trods af vores placering tæt på Odense, kan hente store dele af alverdens almindelige biler hjem til vores kunder. Vi er stolte af at være en bilforhandler, der kan tilbyde sine kunder dette.

 

Informationsstærk rådgivning

I forbindelse med et bilkøb hos os gør vi utrolig meget af at kunne levere en informationsstærk rådgivning til vores kunder, således de føler sig trygge gennem hele bilkøbsprocessen. Vi er klar over, at det kræver fordybning at kunne give en informationsstærk vejledning, så vi sørger hele tiden for at være en bilforhandler, der holder sig opdateret om de nyeste biltrends og -informationer.

Er du fra Ringe, Odense eller området omkring, og står du og mangler en ny bil eller har spørgsmål hertil, ligger vi altså meget tæt placeret på dig.

 

Gode grunde til at vælge HE Biler som din bilforhandler

Bilmarkedet kan være forvirrende at navigere rundt i, og der findes desværre mange brodne kar, som springer over hvor gærdet er lavest. Blandt de mange bilforhandlere på Fyn, så kan du trygt komme til os. Hos HE Biler er vi interesseret i at have tilfredse kunder, og derfor vælger vi også at være åbne og fleksible med mange af vores løsninger. På denne side deler vi gerne ud med nogle forholdsregler du kan tage med i overvejelserne, når du skal vælge blandt de mange bilforhandlere på Fyn.

  • Vælg en bilforhandler, som har eget værksted på adressen, som det er tilfældet med os hos HE Biler. Når forhandleren har eget værksted, betyder det, som i vores tilfælde, at forhandleren er bevidst om bilens aktuelle tilstand og at bilen er blevet tilset under hjelmen. Det gør, at prisen afspejler den reelle værdi og ikke hvad sælgeren blot har troet den var værd. Det mener vi er vigtigt.
  • Vælg en forhandler som er medlem af Bilgaranti.dk. Hos HE Biler på Fyn er vi medlem af bilgaranti.dk, som er din sikkerhed for at handlen bliver udført ordentligt og lovligt. Derudover giver bilgaranti.dk dig op til 100.000 til køb af ny bil og 50.000 i forbindelse med reparation af din bil såfremt Ankenævnet for biler træffer afgørelse. Det er den sikkerhed vi giver dig som køber.
  • Vælg en bilforhandler som er medlem brancherådet. Hos HE Biler er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd for at sikre vi altid bliver ajourført på de nyeste regler og tiltag. Denne viden tager vi med os og giver videre til dig i forbindelse med købet af en ny bil.
  • Vælg en forhandler som er fleksibel. Fordelen ved at være selvstændig bilforhandler er at vi ikke er underlagt styring oppefra. Derfor kan vi altid skræddersy en løsning, som passer til dig og dine behov blandt andet med hensyn til finansiering eller leasing af din kommende bil.

Så ønsker du at gøre din næste bil handel til en god én, så kontakt os hos HE Biler – din kompetente bilforhandler blandt utallige bilforhandlere på Fyn.

Kontakt os på:
T: 2178 6465
E: salg@hebiler.dk

… Eller kom forbi vores autohus i Ringe. Vi er placeret blot ti minutters kørsel fra Odense via Svendborg-motorvejen. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye bilindkøb.

Kontakt

HE Biler
Bødkervej 10,
5750 Ringe
CVR. 32232205

Tlf.: +45 2178 6465
Email: salg@hebiler.dk

Ring mig op

Åbningstider salg

Mandag 08:00 – 17:00
Tirsdag 08:00 – 17:00
Onsdag 08:00 – 17:00
Torsdag 08:00 – 17:00
Fredag 08:00 – 16:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 – 16:00

Åbningstider værksted

Mandag 07:30 – 16:00
Tirsdag 07:30 – 16:00
Onsdag 07:30 – 16:00
Torsdag 07:30 – 16:00
Fredag 07:30 – 14:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket